Ön rengeteg időt és idegeskedést spórolhat meg!​

Ha messze lakik, túl elfoglalt vagy egyszerűen nem ért szót a bérlőjével, van, aki átvegye lakása ügyeit.

Átvállaljuk Öntől a bérbeadás, a bérlő és lakáskezelés ügyes bajos dolgait. Figyelemmel kísérjük és intézzük közüzemi számláinak, bérleti díjainak befizetését, havonta. Rendszeresen ellenőrizzük lakása állapotát.. Szükség esetén javításokat végeztetünk ingatlanában.

 

Hogyan működik ez a gyakorlatban?

  1. A tulajdonos érvényes tulajdoni lappal igazolva a tulajdonát, megbízza irodánkat a lakásának kezelésével.

Megköti velünk a kezelési megállapodást, és a közjegyző előtt aláírt meghatalmazást.

A meghatalmazás kizárólag a kezelésre szól.

2.

– a rezsi számlák átirányítása az irodánk címére, mert azok kiegyenlítése irodánk feleadata, amit utólag kifizettetünk a bérlővel, amennyiben már lakott az ingatlan. ( Így soha nem keletkezhet adósság a tulajdonos terhére)

3.
– a szükséges biztosítás megkötése, és a biztosító felé esetleges káresemények bejelentése, a szükséges javítások elvégeztetése.

4.
-a lakásokba megfelelő bérlő keresése,

5.

-a Bérlővel a bérleti szerződés megkötése,

– a lakás átadása leltárral a bérlőnek,

– a lakás állapotának ellenőrzése, és szükség esetén javítás ellenőrzött elvégeztetése,

– a bérlet díj és rezsi átvétele a bérlőtől, és elszámolás után a tulajdonosnak kifizetés.

-szolgáltatókkal és közös képviselettel a kapcsolat tartása

Bérleti időszak végén a lakás visszavétele leltár alapján, és a bérlővel történő elszámolás.

NINCS IDEJE LAKÁSÁRA? NEKÜNK VAN!

BEKÖLTÖZÉSKOR

 

 

A megbízási szerződésünk megkötését követően több feladat nem vár rád, mi mindent elintézünk helyetted. Az általunk hozott bérlővel bérleti szerződést kötünk és személyesen adjuk át neki a lakásod. Leltárt készítünk és rögzítjük a mérőállásokat.

BÉRLÉS ALATT


A beköltözést követően a bérlő velünk áll majd kapcsolatban, bármilyen probléma merüljön fel, azt mi kezeljük. Saját szakembereink segítségével könnyedén veszünk minden akadályt. Havonta az aktuális mérőállások alapján nekünk fizet a bérlő és mi rendezzük a közüzemi számlákat ezzel biztosítva, hogy nem keletkezhet hátralék az ingatlanon.

KIKÖLTÖZÉSKOR

A kiköltözést követően az általunk készített  jegyzőkönyvvel vetjük össze a lakás aktuális állapotát. Leellenőrzünk mindent és visszaadjuk a bérlő kaucióját. A lakást szükség esetén kitakaríttatjuk, így biztosítva a következő bérlő zökkenőmentes beköltözését.

INGATLANKEZELÉSI SZOLGÁLTATÁSAINK

Tanácsadás

Ingatlanának bérbeadása alkalmával előzetesen felmérjük ingatlanát, fotókat készítünk, leegyeztetjük Önnel a bérbeadási stratégiát, valamint a megcélozandó ügyfélkört. elkészítjük a hirdetést, melyet saját weboldalunk mellett hazai ingatlanportálokon is szerepeltetünk. A beérkező érdeklődőket megszűrjük és leszervezzük a bemutatásokat.

Szerződéskötés és Bérbeadás

A szerződéskötés megszervezésén túl, szükség esetén biztosítunk szerződésmintát, melyet a bérbeadó, illetve a bérlő kérései alapján aktualizálunk. Magyarul nem beszélő bérlők esetén angol nyelvű szarződésmintát biztosítunk.

Kapcsolattartás

A bérlővel való kommunikációt teljes körűen átvesszük. A vitás esetek kezelésében több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Több nyelven beszélő munkatársaink kiválóan ki tudják szolgálni a külföldi bérlőket is.

Bérleti díj és számlák kezelése

A szerződésben meghatározott rendszerességgel és módon beszedjük a bérlőtől a bérleti díjat és a közüzemi költségeket. Minden esetben jegyzőkönyvezzük az összegek átvételét. Bérleti díj fizetésének esetleges késedelme esetén megtesszük a szükséges intézkedéseket.

Be és kiköltöztetés

Bérlő be- és kiköltözése esetén is jegyzőkönyvet veszünk fel az ingatlan aktuális állapotáról, illetve az abban található ingóságokról. Szintén jegyzőkönyvben rögzítjük a fogyasztásmérők aktuális állását és az átadott kulcsok számát.

Karbantartás

Cégünk a felmerülő karbantartási igényeket megbízható szakemberekkel végezteti el. .A bérlők bármikor kapcsolatba léphetnek velünk e-mailen, telefonon és személyesen a belvárosi irodáink valamelyikében. Sürgős esetekben (zárcsere, csőtörés, betörés…) azonnal rendelkezésre állunk.

Lépj kapcsolatba velünk!

Amennyiben felkeltette érdeklődését, szeretettel várjuk hívását a +36 30 422 31 30-as számon.