A LIDAR HOME a rábízott társasházak közös képviseletét szakértelemmel, naprakészen ellátja.

Az elmúlt esztendőkben folyamatosan fejlesztettük a céget és a felmerülő aktuális igények szerint alakítottuk ki az egyes eljárásokat, technikákat.

Csapatunkat 3 fő állandó munkatárs alkotja.

Ingatlankezelő referens: Bihari Tamás OKJ oklevél száma:  PTC007653.

Egyes feladatrészek ellátását – jogi képviselet, könyvvizsgálat, adó és társadalombiztosítási ügyintézés, műszaki ellenőri tevékenység – szerződéses partnereink látják el hosszabb ideje. Szerződéses partnereink az adott szakterületnek megfelelő végzettséggel rendelkeznek.

 

Megbízóink az interneten keresztül állandóan hozzáférnek társasházuk legfrissebb híreihez, dokumentumaihoz (alapító okirat, jegyzőkönyvek, hirdetmények) valamint saját egyéni folyószámlájukhoz

Szolgáltatások

Érdekképviselet

Szolgáltatókkal a kapcsolat tartása, szolgáltatói számlák időbeni kiegyenlítése, esetleges viták rendezése a szolgáltatóval.

Pénzügyek menedzselése

Évi egyszeri közgyűlés megtartása, előzetesen az éves elszámolás továbbítása a tulajdonosokhoz. Társasház pénzügyi egyenlegének felügyelete, naprakész könyvelése, és szükség esetén a tulajdonosok felé javaslatok felé javaslatok megtétele.

Jogi képviselet

A szükséges törvény által előírt alapító okirat, és működési szabályzat napi előírásoknak megfelelő módosítása szükséges ügyvéd bevonásával.


Karbantartás

Referenciával és kellő iparos háttérrel vállaljuk a Társasházak gondjainak mielőbbi megoldását, a felmerülő műszaki problémák szakszerű javítását, a legjobb ajánlat alapján.

Pályázat figyelés

Elkészítjük, és indítjuk kezelt házainkat az évente sorra kerülő, a kerületi önkormányzatok által kiírt rehabilitációs pályázatokon.

0-24h-s Elérhetőség

A tulajdonosok bármikor kapcsolatba léphetnek velünk e-mailen, telefonon és személyesen a belvárosi irodáink valamelyikében. Sürgős esetekben (zárcsere, csőtörés, betörés…) azonnal rendelkezésre állunk.

BÍZZON MEG VAGY BÍZZA RÁNK, MERT BÍZHAT BENNÜNK!

Lépj kapcsolatba velünk!

Amennyiben felkeltette érdeklődését, szeretettel várjuk hívását a +36 30 422 31 30-as számon.